Retsept: kalamarjadipp kartulikrõpsudega

Seda kalamarjasegu võib mõistagi tõsta ka pliinidele või röstitud saiale, kuid tagasihoidliku maitsestusega kartulikrõpsud on sellele suurepäraseks kaaslaseks. Kui olukord on sobiv, võid kõrvale pakkuda ka klaasikese kihisevat. 

Kahele kuni neljale:

  • 100 g Peetri Lõheäri lõhemarja 
  • 100 g hapukoort 20% 
  • 3 sl hakitud rohelist sibulat (u 1 rohelise sibula vars) 
  • 1 sl hakitud värsket tilli 
  • 1 tl sidrunimahla ja veidi riivitud sidrunikoort 
  • soola, pipart 
  • meresoolaga maitsestatud kartulikrõpse 

Sega kalamari hapukoore, sibula ja tilliga ning maitsesta sidrunimahla, sidrunikoore ja soola-pipraga. Tõsta segu sobivasse kausi ja tõsta kaunistuseks peale veel teelusika jagu kalamarja ning soovi korral veidi riivitud sidrunikoort. Serveeri meresoolaga maitsestatud kartulikrõpsudega. 

Retsept: Britt Paju

Ostukorv (0)

Ostukorv